Om os

Bag Ax Manpower..

.. står fagfolk, der har en baggrund i byggebranchen. Det gør os i stand til at sætte os i vores kunders sted og kan lige den arbejdskræft, du står og mangler til dit byggeprojekt. Erfaringen inden for branchen gør også, at vi i højeste grad kender til vigtigheden af kompetent og dygtig arbejdskraft. Vi står klar til at matche jer med de bedste håndværkere, der passer til jeres specifikke behov og krav.

Vi er stolte af vores omfattende netværk af dygtige håndværkere og specialister, der kan bidrage til jeres succes. Uanset om I har brug for tømrere, arbejdsmænd, nedrivere eller andre folk, kan I stole på, at vores vikarer er motiverede og klar til at tage fat.

Dit håndværkerbureau på Sjælland

Så har du et projekt på Sjælland, hvor du har brug for ekstra hænder – eller måske bare hænder generelt, er du havnet det rigtige sted. Når du samarbejder med Ax Manpower, kan du være sikker på, at vi vil gå ekstra mil for at sikre, at dine projekter kører problemfrit.

Vores kerneværdier bunder i tillid og ærlighed. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at finde de rigtige håndværkere til dine projekter og hjælpe dig godt i mål. Lad os hjælpe dig med at finde de rette vikarer, der kan styrke dit team og skabe succes for dine byggeprojekter. Kontakt os i dag for at lære mere og oplev forskellen ved at arbejde med Ax Manpower.